Status

Vrij(e)dag

Al weken slaap ik niet goed (echt, wat een drama die opvliegers) en van uitslapen komt ook niks terecht. Zoals vandaag: het is mijn vrije dag maar ik stond toch al om 5.50uur naast mijn bed en om 6.04uur in de auto.

Reden? Lief deed mee aan een Bevrijdingsloop van Wageningen naar Amsterdam. In verband met werk kon hij niet de hele tocht mee doen, dus rond half 7 heb ik hem opgepikt tussen Hilversum en Baarn.

Rond 7.00u weer thuis. Lief ging slapen, ik ga de hond uitlaten en daarna aan het werk voor AMW Autisme Begeleiding.

Om kwart over 10 ben ik in de sportschool voor een les Bodybalance. Favoriete les, probeer deze echt wekelijks te doen voor de broodnodige rek/strek en souplesse. Op mijn vaste woensdagavond kon ik deze week niet (toen was ik werken) dus fijn dat ik er nu heen kan.

Daarna douchen, lunchen en allerlei huishoudelijke klussen (tja, waarom vrouwen altijd op hun vrije dag achterstallig huishoudwerk gaan doen is een apart blogje waard) en daarna op de scooter naar Soest: koffie met een vriendin.
Soest is altijd gevaarlijk: er zit een Action en een Xenos. Ik kon vandaag deze leuke flamingo niet laten liggen …
Oh oh…. onze tuin lijkt inmiddels precies op het flamingo verblijf in Artis 🙂

Boodschappen, koken en hoppa,  voorbij is de vrij(e)dag!

Status

Vrijmarkt

Mijn woonplaats is behoorlijk koningsgezind en is er altijd een uitgebreid feestprogramma op Koningsdag. Grote publiekstrekker is de vrijmarkt en dat vind ik persoonlijk ook gelijk het allerleukste aan deze dag. Een ultiem moment om de diverse verzamelingen aan te vullen, een oranje outfit aan te trekken en tompoucen te eten!

Score van de dag:

  • Ieder jaar worden de knuffels voor Shady (onze labrador) aangevuld. Knuffels zijn er natuurlijk in overvloed op de kleedjesmarkt, ik kies altijd grappige/grote.
  • Zee-dieren (onze wc heeft een zee/schelpen/vissen thema)
  • Film en strip poppetjes
  • Formule 1 racewagen (ik voorzie een nieuwe verzameling…. )

Lief kocht de raceauto vanwege het sentiment maar ook omdat hij, toen hij de auto nader bekeek, zag dat het om een echt schaalmodel ging. Zojuist kwam hij erachter dat het ook nog een bijzonder goede koop is: het ding blijkt 60 keer meer waarde te hebben dan hij betaald heeft.


En… welke aankopen hebben jullie gedaan?

Fijne Koningsdag nog, proost!

Status

Wind

Vandaag mijn mountainbike uit de schuur gehaald voor een tochtje naar Spakenburg. Waarom dat mijn bestemming was? Daar was de finish van de Eemmeerloop en mijn lief had kans om daar 1e te worden met zijn team*

Op de vraag waarom het altijd hard waait juist als ik fietsen ga, hoor ik graag het antwoord.*Ja, ze werden 1e in hun categorie