Weekly #13

Gelukkig, deze week was een veel betere dan de vorige!

Zaterdag gingen Sebastiaan en ik met de trein naar Amsterdam. Even op visite bij mijn moeder en vervolgens via de Albert Cuyp, Leidseplein en Kalverstraat terug gewandeld naar het station. Sebas kocht een IPad en ik kocht een nieuwe Nespresso voorraad. Heel leuke dag!

Zondag ging ik opnieuw naar Amsterdam/mijn moeder, dit keer met de auto. De was & strijk moest worden gedaan. Mijn zus was ook even bij mijn moeder, gezellig. Dit weekend is in beeld terug te zien op de vlogWeekendje Hometown

De werkweek maandag t/m vrijdag verliep goed. Wel lange dagen gemaakt, maar daarmee was al het achterstallige werk dan ook gedaan.
Maandagavond kwam Diederik eten, ik heb er helemaal geen foto van en dat terwijl hij nog wel zo’n lekkere wijn uit Italië had meegenomen.
Woensdagavond draaide ik de vlog van het weekend in elkaar terwijl Lief flink commentaar leverde op Ajax.
Donderdagavond begon ik spontaan aan een klus: schuren en schilderen van een kastje. Dit wilde ik al heel lang doen, maar het kwam er nooit van. Ik ben niet zo’n klustype, dus dan lijkt zoiets al snel een mega groot gedoe. Ik had bedacht dat het met krijtverf allemaal wel te overzien moest zijn (wat ook bleek, je ziet het in de volgende blog).
Vrijdag Naast het kastje was het bureau in de huiskamer ook al een poosje een doorn in mijn oog. Ik twijfelde tussen ook opknappen of een nieuwe kopen. Lief en ik dromen eigenlijk van een grote werkkamer boven (dus geen pc’s meer in de huiskamer) maar ja… er zit weinig schot in het uit huis gaan van de zonen.  Na wat wikken en wegen ging ik vrijdag aan het eind van de middag naar Ikea en kocht ik een nieuw klein bureautje voor weinig. Ik zag ook nog een superleuk kastje voor in de gang, wat savonds door Rutger in elkaar is gezet! Lief had geen zin in koken, dus we gingen tapas eten bij Prins Heerlijk. Lekker!

Het was wederom een week zonder sporten, shame 😦
De fles wijn uit Italië is op 😉
Het was misschien al opgevallen? Ik heb een nieuwe liefde: haarbanden 🙂

Tot volgende week!