Weekly #12

Deze weekly verschijnt iets later dan gewoonlijk. Reden: ik kon er geen deadline meer bij hebben. Lees mee met de hoogte- en dieptepunten van afgelopen week.

Zaterdag ging ik in de Lage Vuursche samen met vriendin en haar gezin onze tent opzetten. Ze wilden de tent graag lenen, maar aangezien het ding al 8 zomers niet gebruikt is leek het mij verstandig eerst maar eens te controleren of muizen hem niet opgevreten hadden. Daarbij is onze tent groot (echt een degelijke De Waard) en je moet wel een keer ervaren hebben wat je moet doen om hem opgezet te krijgen. Het was heerlijk weer en de tent was nog in prima staat, super! Vervolgens de rest van de kampeeruitrusting ook van zolder gehaald en de hele sooi in hun auto gepropt. Vriendin + dochter moesten vervolgens met de trein naar huis. Hemeltjelief, hoe kregen wij dat ooit mee dan met drie kinderen en een Ford Fiesta?

Zondag was een “lui” dagje. Ik heb een flinke wandeling gemaakt met Shady in het bos. Daar zie je alweer de eerste tekenen van de herfst: paddenstoelen, eikels etc. Verder een leuke vlog gemaakt over het tent opzetten van gisteren; de vlog is via mijn YouTube kanaal zichtbaar.

     

Maandag t/m donderdag waren niet heel tof. Ik had het zwaar bij mijn applicatiebeheer werk (iets met deadlines en werkdruk en hoge eisen aan mezelf stelen), het was vaak rotweer en het slapen ging weer super slecht. Ik probeerde dinsdag mijn werkdag te vloggen maar dat idee liep in de soep door de werkstress. Gelukkig waren er ook fijne momentjes hoor (zoals Tony’s bij de koffie en nagels lakken in de zon) en het werk voor mijn eigen bedrijf.
   

Vrijdag nam ik een vrije dag. Ik ging mijn nieuwe paspoort ophalen, kocht ik een muis voor mijn (nieuwe) laptop en een nieuwe nagellak (van Sally Hensen deze keer). sMiddags gingen Lief en ik naar Elysium, een sauna in Bleiswijk. We waren er nooit eerder geweest en op de site leek het zeer veel belovend. Hoewel we heus een heerlijke ontspannen middag hadden, vonden we het geheel toch niet echt tof. Blijkbaar vonden veel mensen het niet zo geslaagd, want er was veel “geklaagd”: we kregen na afloop een tegoed bon om het in september nog eens te komen proberen.
Ik heb deze week nul keer gesport 😦
Tot volgende week!