Weekly #5

De week is voorbij gevlogen, het is alweer tijd voor een nieuwe Weekly.

Zaterdag

Of het nou door de week is of weekend, deze vrouw staat gewoon om 6 uur op.  Ik bracht Lief naar Utrecht. Hij ging meedoen aan de Roparun met het UMC-Utrecht. Dit vroege ritje had als voordeel dat ik al om kwart over 8 bij de kapper zat voor een verf en knip beurt. Ik werd geknipt door de master himself, wat ik als karma beschouwde. Zijn knip techniek is perfect, en het grappige is dat het lijkt of hij 5x ergens in je haar knipt en dan klaar (i.p.v. voorbeeld 100x kammen, meten, verdelen etc) en je haar zit gewoon precies zoals het moet. sMiddags leek het mij wel een goed idee om de huiskamer een goede beurt te geven en gelijk weer eens met de meubels te schuiven. sAvonds kookte ik drie maaltijden voor mijn moeder en maakte ik ook nog rabarber. Ik volgde Twitter op de voet in verband met stand van zaken Roparun en werd daarom ook meegezogen in alle ellende rondom de verdwenen meisjes en de aanslag in Londen.

  
Zondag

Ging ik naar mijn moeder in Amsterdam voor de was en aanspraak. SMiddags ging ik hardlopen met de hond (check: sport!) en volgde ik wederom de Roparun update’s en daarmee ook al het akelige wereld- en Nederlandse nieuws. sAvonds keek ik naar het concert ter nagedachtenis van Manchester (Wow, vond ik echt goed!) terwijl ik ondertussen een blog schreef en mail beantwoorde.

  
Maandag

Heb ik alweer gesport en smiddags ben ik begonnen aan voorbereidingen voor onze reis. Begin van de avond kwam Lief weer thuis. Cosy op de bank (bijpraten over alle belevenissen) en vroeg naar bed, we konden allebei wel slaap gebruiken.

  
Dinsdag t/m vrijdag 

Werken: deadlines  wegwerken! Veel afspraken en overleg over zeer uiteenlopende onderwerpen. Het waren prima en productieve werkdagen. Lekker ook, zo’n werkweek die op dinsdag begint 🙂 Ik heb gelukkig ook nog gesport, superhandig dat dit thuis allemaal kan: boksen, hoelahoepen, touwtje springen, gewichten/kracht.