Weekly #4

Afgelopen week deed ik alweer dramatisch weinig aan sport, werkte ik mij wel een slag in de rondte (zou er een verband zijn?), genoot ik ondertussen van het heerlijke zomer weer en was ik voor één avond indiaan.
Lees je mee met mijn belevenissen?

Zaterdag
Ik ging met Lief, vriendin en kennis naar de Toppers. Het was gepland als vriendinnenuitje, maar vriendin 1 moest werken en vriendin 2 had een hersenschudding. Het leukst aan de Toppers vind ik het verkleden en het kijken naar hoe anderen zich verkleed hebben. De muziek was deze keer wat minder, het Country and Western thema vond ik niet zo uit de verf komen.  Toch een super leuke (en erg warme) avond!

Zondag
Knap, geen alcohol gedronken en toch zo ziek als een hond. Dus ik bracht de halve dag door in bed (echt onder de dekens ook nog!) terwijl de rest van Nederland in de zon zat. Of voor de tv in verband met Max en Tom. sAvonds was ik gelukkig wat opgeknapt, zodat ik nog achterstallig werk kon doen.

Maandag
Hele dag bezig geweest om met mijn collega en een consultant een behandelonderdeel in ons ECD te krijgen en het is gelukt! Daarna nog naar een persoonlijke klant, ik was op de scooter, wat heerlijk was vanwege het mooie weer, maar ik was laat thuis, dus geen lesje BodyShape voor mij.

Dinsdag
Fijn, op de vroege ochtend gelijk een controle mammografie. Gelukkig deed het deze keer niet zo ontzettend pijn. Verder gewerkt en huishouden. Wanneer is de hond klaar met verharen? Want de stofzuiger moet nog steeds iedere dag uit de kast.

Woensdag
Werken in kantoor Hilversum, hele dag overleggen en presentaties bijwonen. Alles verliep geslaagd, gelukkig. Daarna niet gaan sporten, Lief is ook druk op het moment en we zien elkaar amper. Dus samen in de tuin gegeten en daarna allebei weer door met werk. Lief ging training geven en ik heb mijn bedrijfsadministratie bijgewerkt.

Donderdag
Het was smorgen opeens berekoud en ik moest (alweer) naar Hilversum op de scooter. Omdat ik perse een jurkje (met blote benen dus) aan wilde zat ik op de scooter met een nette jurk, een  afgetrapte trainingsbroek van Lief en daaronder weer kekke schoenen, het zag er echt niet uit.  Ik wilde er nog een foto van maken …
Samen met mijn collega hele dag sollicitanten gesproken. Pittig dagje, ik was helemaal gesloopt.

Vrijdag
Werken voor Sherpa en smiddags voor mijn eigen bedrijf. In het tuincentrum bamboe stokken gekocht want een aantal planten in de moestuin groeien werkelijk als kool. Alhoewel, kool heb ik niet. Wel boontjes, zie je ze?!

Verder was ik eigenlijk doodmoe en chagrijnig. Moe omdat ik nog steeds ruk slaap vanwege de 186 opvliegers per nacht en chagrijnig omdat ik baal dat ik geen tijd neem om te sporten en omdat ik opzag tegen een heel Pinksterweekend home alone.
Of ik het weekend overleefd heb en of ik nou eindelijk weer eens ga sporten, kan je volgende week lezen!