Mijn Passion Planner

Al zo lang ben ik op zoek naar de juiste combinatie van een papieren agenda, dagboek en things to do lijst. Ik schreef er zelfs drie blogs over: Zoveel te onthouden -1, -2 en -3. Je kan daar lezen naar waar ik naar op zoek was en dat ik een soort van oplossing had gevonden, maar echt 100% happy was ik er niet mee, het bleef toch beetje rommelen.
Ik ben ook een fervent gebruiker van de agendafunctie op mijn IPhone maar dit alleen voldoet niet voor mij.
De Passion Planner had ik al vaak op social media zien voorbij komen en ohhh wat leek mij dat de oplossing voor al mijn “problemen” en wensen. Maar ja, vraag niet waarom, maar bestellen deed ik hem niet. Ik ben niet zo’n koper via internet, laten we het daar op houden.
Onlangs las ik de blog van Willemijn op 2WMN.nl  en zij had net de Passion Planner besteld en in huis. Enthousiast schreef ze over de functionaliteiten en ook over het bestelgemak. Het was voor mij een net het duwtje wat ik nodig had: tien minuten later had ik mijn bestelling afgerond (pfffft… was dat nou zo ingewikkeld Marietje?)!
Anderhalve week later lag het op de deurmat:

Ik ben er zo blij mee!
De buitenkant is mooi, van binnen heel veel ruimte en mogelijkheden. Ik kan jullie geen ingevulde pagina’s laten zien, in verband met de privacy van mijn cliënten.
Er zijn maandoverzichten en weekplanners en inspirerende quotes, je kan aan je doelen werken, “happy moments” bijhouden en je taken afvinken. En er is zoveel ruimte!!
Ik gebruik hem nu bijna twee weken en het voldoet echt aan al mijn verwachtingen!

Gebruik jij ook (nog) een papieren planner?

2 gedachten over “Mijn Passion Planner

  1. Ik heb ook veel te lang gewacht met het bestellen van een Passion Planner, maar ik heb het vorige week gewoon gedaan! Hij is onderweg, kan niet wachten om ‘m te gaan gebruiken!!

    Like

Reacties zijn gesloten.