Hola … een vrijgezellenfeest?!

Wie mij persoonlijk kent weet dat ik binnenkort ga trouwen. Op Valentijnsdag ben ik ten huwelijk gevraagd door Lief en natuurlijk zei ik volmondig ja! Omdat ons aanstaande huwelijk een zeer besloten feestje wordt, was er geen bruidssluier op mijn hoofd die er aan dacht dat er iemand een vrijgezellenfeest zou gaan organiseren.

Dinsdag kwam ik na een lange werkdag verhit terug gefietst uit Hilversum. Bij thuiskomst deed ik gelijk mijn stikhete skinny jeans uit en plofte naast Lief op de bank. Na ongeveer 5 minuten werd er aangebeld. Ik wilde niet opendoen (want… zo zonder broek eronder was mijn shirt wel kort) maar aangezien Lief en zoon stokstijf op de bank bleven zitten liep ik mopperend naar de deur. Ik deed open en daar stonden Daphne, Ellen en Marleen! WtF!! Surprise.

Tapas in de tuin en daarna onderweg naar ????

 

 

De verrassing was een workshop “Ibiza tas” maken in Hilversum.
Bij Dress it up http://www.dressitup.nl werd door eigenaresse Belen de werkwijze enthousiast uitgelegd. Een rieten tas schilder je in je favo kleur met Chalk Paint en daarna maak je de tas door sjablonen extra persoonlijk. Hierna moet de tas nog 2x bewerkt worden met een speciale wax.

 

Het was een super leuke workshop met echt gave tassen als resultaat!

Ik bof met zulke lieve vriendinnen!

Een gedachte over “Hola … een vrijgezellenfeest?!

Reacties zijn gesloten.