Weekly #1

Op zaterdag schrijf ik voortaan kort of lang over de afgelopen week. Lees je mee met mijn week belevenissen?

Zaterdag
Ik deed deze dag niet veel. Ik was energieloos door het al wekenlang slecht slapen. Aangezien uitslapen ook niet lukt, was ik wel al vroeg bij de bakker, dat is het nieuwe zaterdagochtend ritueel: echt brood (en iets lekkers) halen. Verder  heb ik in de tuin zitten lezen, boodschappen gedaan en manden vol met was weggewerkt.

Zondag
Het was “wasdag” bij mijn moeder, dus al vroeg naar Amsterdam, rond een uur of drie was ik weer terug.  Ik ging veel te laat naar bed omdat ik familie Kruys wilde kijken en om de een of andere reden begon dat pas om 22.30 uur.

Maandag
Werken, werken, werken, ook savonds. Tja dat heb je soms, met een “in loondienst baan” en een eigen bedrijf.

Dinsdag
Werken. En ik was echt van plan om vroeg naar bed te gaan, maar toen begon “Het mooiste meisje van de klas” en liep dat voornemen weer op niets uit.

Woensdag
Werken. En we hadden een Jarig Kind! Onze oudste werd 24! Gezellig alle kinderen thuis met eten. Iedereen at te veel, daarna flink “uitgebuikt” op de bank.

 

 

 

 

 

 

Donderdag
Half 6 op, oudste zoon & vriendin naar de trein brengen, zij gingen een lang weekend naar Londen. Omdat het Global Bike to Work Day is ga ik op de fiets naar Sherpa. Aan het eind van de dag ging het brandalarm af en het was geen oefening deze keer. Het viel gelukkig allemaal mee. sAvonds was ik echt doodmoe, dus niets van Ajax en Og3ne meegekregen, ik lag om 21 uur in bed.

        

 

 

 

 

Vrijdag.
Het moet niet gekker worden: half vijf op. Dit keer Lief en zoon naar het station brengen, zij gingen een weekend naar het Circuit de Barcelona. Daarna ben ik toch maar even terug in bed gegaan en zowaar ook nog geslapen. Vervolgens (what’s new) werken, ook voor AMWAB vandaag. Voor dit laatste had ik naast cliënt ondersteuning ook een oudergesprek, dus ik was pas om 18u klaar. Och arme hondje van ons was dus de hele dag alleen geweest. Meteen lekker stuk met haar gelopen bij thuiskomst, onderwijl face timen met Lief en daarna mijn lievelingseten gehaald.
Op de bank en verder niks meer.

 

 

 

 

 

 

 

 

Wat valt op? Ik heb de hele week niet gesport! Wat erg, dat moet volgende week beter. Ik vertel je volgende keer of dat gelukt is.