Vrij(e)dag

Al weken slaap ik niet goed (echt, wat een drama die opvliegers) en van uitslapen komt ook niks terecht. Zoals vandaag: het is mijn vrije dag maar ik stond toch al om 5.50uur naast mijn bed en om 6.04uur in de auto.

Reden? Lief deed mee aan een Bevrijdingsloop van Wageningen naar Amsterdam. In verband met werk kon hij niet de hele tocht mee doen, dus rond half 7 heb ik hem opgepikt tussen Hilversum en Baarn.

Rond 7.00u weer thuis. Lief ging slapen, ik ga de hond uitlaten en daarna aan het werk voor AMW Autisme Begeleiding.

Om kwart over 10 ben ik in de sportschool voor een les Bodybalance. Favoriete les, probeer deze echt wekelijks te doen voor de broodnodige rek/strek en souplesse. Op mijn vaste woensdagavond kon ik deze week niet (toen was ik werken) dus fijn dat ik er nu heen kan.

Daarna douchen, lunchen en allerlei huishoudelijke klussen (tja, waarom vrouwen altijd op hun vrije dag achterstallig huishoudwerk gaan doen is een apart blogje waard) en daarna op de scooter naar Soest: koffie met een vriendin.
Soest is altijd gevaarlijk: er zit een Action en een Xenos. Ik kon vandaag deze leuke flamingo niet laten liggen …
Oh oh…. onze tuin lijkt inmiddels precies op het flamingo verblijf in Artis 🙂

Boodschappen, koken en hoppa,  voorbij is de vrij(e)dag!