Vrijmarkt

Mijn woonplaats is behoorlijk koningsgezind en is er altijd een uitgebreid feestprogramma op Koningsdag. Grote publiekstrekker is de vrijmarkt en dat vind ik persoonlijk ook gelijk het allerleukste aan deze dag. Een ultiem moment om de diverse verzamelingen aan te vullen, een oranje outfit aan te trekken en tompoucen te eten!

Score van de dag:

  • Ieder jaar worden de knuffels voor Shady (onze labrador) aangevuld. Knuffels zijn er natuurlijk in overvloed op de kleedjesmarkt, ik kies altijd grappige/grote.
  • Zee-dieren (onze wc heeft een zee/schelpen/vissen thema)
  • Film en strip poppetjes
  • Formule 1 racewagen (ik voorzie een nieuwe verzameling…. )

Lief kocht de raceauto vanwege het sentiment maar ook omdat hij, toen hij de auto nader bekeek, zag dat het om een echt schaalmodel ging. Zojuist kwam hij erachter dat het ook nog een bijzonder goede koop is: het ding blijkt 60 keer meer waarde te hebben dan hij betaald heeft.


En… welke aankopen hebben jullie gedaan?

Fijne Koningsdag nog, proost!