Over naar WordPress

Een favoriete quote van mij is “ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk dat ik het wel kan” van Pippie Langkous.
Dit gold ook voor een websites maken; gewoon proberen, wat googelen en als je het echt niet weet hulp vragen aan Lief of behulpzame collega.
Nadat ik van de week mijn eigen professionele website heb gebouwd, leek het mij een goed plan om mijn blogs vanuit Blogspot over te zetten naar WordPress en hiervan ook een mooie site te gaan maken. Ik had dit plan al eens eerder, maar ik schrok terug van de lijst van acties, het leek mij dat ik dat nooit voor elkaar zou krijgen.


Vanavond, ik had enigszins vleugels gekregen doordat ik het website maken eindelijk begin te snappen (en er ook erg enthousiast van word), was het overzetten in een half uurtje gebeurt. Ik ben trots!
En nu lekker knutselen om deze site ook tot een mooi geheel te maken. En weer eens wat vaker bloggen 🙂

Iemand nog een website nodig?